In samenwerking met Wencke Habermann Natuurlijk groen hebben we de tuin voor Kinderopvang 't Werkel in Zwolle ontworpen. Bijzonder aan deze tuin is dat het hier gaat om een tijdelijke locatie, waar ongeveer twee jaar gebruik van wordt gemaakt, voor verhuisd wordt naar een nieuwe locatie. Het was dus belangrijk slim om te gaan met het budget en te zorgen voor materialen die straks meegenomen kunnen worden naar de nieuwe locatie. De visie van het kinderdagverblijf, geinspireerd door Emmi Pikler, is ook buiten doorgevoerd.

Voorafgaand aan het ontwerp is er een ontwerpsessie geweest met alle medewerkers. Daarnaast heeft dit kinderdagverblijf gekozen voor een oudercollectief voor de aanschaf van buitenkleding, waardoor ouders buitenkleding met korting in kunnen kopen.

De start
De aanleg
Direct na aanleg
Direct na aanleg
Categorie: